Last nigth the Challengers stayed in Sopot in Poland. The Challenge attracted a lot of attention of the Polish people. A member of the Polish exoticcars forum lives in Sopot and took a bunch of photos of the cars…
Previous articleTeam Ferrari Racing Update
Next articleTodays hotel: Le Méridien Villon in Vilnius

1 COMMENT

  1. Hee Des, ouwe treinreiziger!
    Zijn er ook een beetje stoere verhalen te melden van het Challenge front. Ik wacht op verhalen over haperende versnellingsbakken en dapp’re dienders en douaniers.

    Ik zal zelf een soort aanzetje geven: team Slakkenhuis is gister met de Mercedes 413 Sprinter geflitst in Duitsland terwijl ze met een vlammende toBsnelheid (110km/h) over het duitse tarmac aan het rammen waren. In een poging gewicht te verliezen werden alle victualien overboord gezet. Peter (co-piloot van Slakkenhuis) had hierover het volgende: Ik lag te maffen op de voorbank en ineens zag ik een flits! Ik keek op de snelheidsmeter en zag dat het fout was, het horen en zien verging me. Ik ben toen uit armoe de bananen naar duitsers gaan gooien. Op onverklaarbare wijze konden ze dat niet waarderen.

    English translation:
    “Wo ist the Bahnhof?”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here